shqip.dev

Materiale për programim dhe zhvillim softueri në gjuhën shqipe.

Platformë jofitimprurëse

Synojmë që e tërë përmbajtja të ofrohet falas dhe kur të jetë e mundur edhe në formatin open-source

Kërkesë për ndihmë

Platforma është në fillimet e saj dhe nuk ka përmbajtje të mjaftueshme. Për të kontribuar kontaktoni në [email protected]

Bashkangjituni në Discord

Bëhuni pjesë e grupit tonë në Discord